Formació en App Education: curs 2017 – 2018

FORMACIONS PUNTUALS

SETEMBRE 2017

Dijous 28 de setembre
Webinar informatiu d’inici de curs

OCTUBRE 2017

Dissabte 21 d’octubre
App Inventor Day és un taller adreçat al professorat interessat en dur a terme la proposta didàctica d’App Education i iniciar-se en els conceptes bàsics de programació amb App Inventor.

La formació s’estructura en tres tallers simultanis: un de nivell bàsic/inicial, un de consolidació i un tercer de nivell avançat. A cada taller es planteja un repte als participants que hauran de resoldre i que està proposat en funció dels nivells de coneixements de partida:

  • El taller bàsic/inicial està adreçat a aquells docents que mai no han treballat amb App Inventor, i tenen interès en conèixer el seu funcionament i les seves possibilitats. Veure repte Possible solució.
  • El taller de consolidació està adreçat a aquells docents que coneixen l’App Inventor, però volen acabar de sentir-se segurs abans de començar amb funcions avançades. Veure repte Possible solució.
  • El taller avançat està adreçat a docents amb experiència amb App Inventor i està orientat a aspectes més concrets com accés a bases de dades, a treballar amb dades obertes, geolocalització… Veure repte Possible solució.
GENER 2018

Dissabte 20 de gener

Taller d’emprenedoria i Business Model Canvas (model de negoci) aplicat a la proposta didàctica d’App Education. L’objectiu és donar estratègies als docents per treballar els conceptes de màrqueting i negoci digital amb els alumnes.

FEBRER 2018

Dimarts 27 i dimecres 28 de febrer

Taller d’App Inventor dirigit a docents dins del marc del festival YOMO. L’objectiu d’aquest taller és presentar la proposta didàctica d’App Education i els recursos relacionats que es posen a l’abast dels docents, així com treballar en l’entorn de programació resolent un  repte de programació.

Presentació i repte.  Possible solució al repte

FORMACIONS TELEMÀTIQUES

Del 17 d’octubre al 28 de febrer
Comencem amb l’App Inventor (inscripció al curs telemàtic del 12 al 28 de setembre).
Del 29 de gener de 2018 al 31 de maig de 2018
Avancem amb l’App Inventor (inscripció al curs telemàtic del 9 al 19 de gener).