Vetllar per la inclusió educativa i la perspectiva de gènere

El Pla d’Educació Digital de Catalunya marca, especialment en l’eix 1, la inclusió educativa i la perspectiva de gènera com a dues línies bàsiques. Els centres, en concretar la seva Estratègia Digital de Centre cal que tinguin en compte aquestes línies i, si la diagnosi hi detecta mancances, definir actuacions per millorar-les. En aquest sentit, a continuació es mostren alguns recursos que poden ser útils en aquest sentit.

Inclusió digital

Disseny Universal i Aprenentatge Mòbil Web amb experiències, tant d’infantil com de primària i secundària, sobre inclusió digital utilitzant dispositius mòbils.
El disseny universal per a l’aprenentatge Web amb concrecions sobre el disseny universal per a l’aprenentatge i amb recursos i enllaços d’interès.
Materials a l’Ateneu sobre el Disseny Universal de l’Aprenentatge Materials de formació sobre què és el Disseny Universal de l’Aprenentatge i pautes concretes per dissenyar-ne activitats.

Igualtat de gènere

Apartat xtec sobre Coeducació i Igualtat de gènere Recull de webs, recursos, experiències de centre i materials de formació sobre coeducació i igualtat de gènere.
Programa de Coeducació, perspectiva de gènere i educació afectivosexual al currículum d’educació Blog del projecte, amb formació, recursos i materials.
Experiències de centre sobre coeducació Experiències concretes de centres, tant de primària com de secundària, formació d’adults i formació professional.
Recursos sobre Coeducació i igualtat de gènere Recursos sobre Coeducació i igualtat de gènere.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>