Bones pràctiques

Recull de bones pràctiques del professorat d’FP amb les metodologies actives

El departament d’Edificació i Obra Civil de l’Institut Provençana promou des de fa anys amb les seves empreses col·laboradores Rubí i Schlüter Systems unes sessions de demostració pràctica dels seus productes i sistemes constructius. Enguany, atès a la situació de confinament, ens han organitzat les sessions exclusives on line a través de les plataformes webinar. Estem molt feliços de que el teixit industrial i productiu del sector de la construcció continui confiant amb el futur i apostant per la formació malgrat els temps difícils que estem vivint. Encoratgem a la resta d’empreses a fer aquest tipus de col.laboració amb els instituts de Formació Professional.
Projecte Espurna: Com formar amb emprenedoria a través de reptes reals. Centre de formació professional FPi JOviat de Manresa.
Bona pràctica organitzativa: com organitzat els CFs per projectes durant el confinament i com fer el seu seguiment. Escola del Treball de LLeida.
Jornades d’Empreses, Docents i Alumnat d’Informàtica. Entre empreses, estudiants i docents d’informàtica es treballen diferents temes d’actualitat.
Institut Joan d’Àustria – Barcelona