Jornada de cloenda 28 de juny

El dia 28 de juny celebrarem la Jornada de Cloenda dels diferents Programes i projectes de la Formació Professional.

Una vegada més realitzem aquesta activitat, en línia, amb l’objectiu d’oferir l’oportunitat de compartir la tasca realitzada durant aquest curs, valorar els objectius assolits i plantejar-ne de nous.  I per altra banda, aprofitarem per compartir coneixement, bones pràctiques i projectes entre els membres de les diferents xarxes.

En aquest esdeveniment participaran el Director General d’FPiERE,  Sr. Joan Lluís Espinós i Espinós, el Sub-director general de programes i projectes Sr. Andrés Villena i les Caps de Servei, la Sra. Míriam Milán Gómez dels Programes i Projectes dels Ensenyaments Professionals i la Sra. Anabel Rodríguez Membrilla dels Programes de Qualificació i Iniciació Professional.

També comptarem amb la ponència a càrrec de la Sra. Begoña Ibarrola, “Sin emociones no hay aprendizaje”.

A continuació tots els programes i projectes de la DG es trobaran per sales virtuals en les que compartiran les seves bones pràctiques i reptes de futur.

Us convidem i us animem a participar acompanyant-nos aquest dia, per seguir treballant en una FP cada vegada millor.

Us podeu inscriure al següent enllaç: https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/pls/soloas/pk_for_mod_ins.p_for_detall_activitat?p_header=Llista%20d%27activitats%5Epk_for_mod_ins.p_for_cons_activitats?p_totes=N%26p_inici=111%26p_excloure_crp_rec=T&p_codi=0007400600&p_curs=2020-2021&p_excloure_crp_rec=T

Salutacions cordials,

Sub-direcció General de Programes i Projectes

Direcció General de Formació Professional Inicial

i Ensenyaments de Règim Especial

Departament d’Educació

C/ Via Augusta, 202-226

08021 Barcelona