Projectes amb Premi Europeu 2020

S’han publicat els Premis Europeus eTwinning 2020 en reconeixement a projectes que han destacat per l’impuls al treball cooperatiu d’alumnes i docents, i pels resultats obtinguts.

Entre els guanyadors i finalistes de les diferents categories, escollits entre més de 800 projectes d’arreu d’Europa prèviament distingits amb el segell europeu de qualitat, es troben dues docents catalanes:

Logo del projecte amb petits insectes dibuixatsLa Iolanda Moya i la Cristina Mesa de l’Escola La Benaula de Caldes de Malavella, que han resultat guanyadores en la categoria 0 a 6 anys amb el projecte Busy Bugs in my bag.

Vegeu un article sobre aquest projecte en el següent enllaç. 

 

I en aquest altre enllaç podeu veure el vídeo que s’ha publicat en el portal del Servei Central Europeu eTwinning per felicitar les persones premiades, la Iolanda Moya i la Cristina Mesa, per la seva participació en el projecte.

 

Podeu veure altres projectes destacats a la pàgina de l’XTEC eTwinning – Projectes destacats i a les pàgines del Servei Nacional de Suport eTwinning Premios Nacionales, Premios Europeos i Proyectos destacados.