Recursos d’autoaprenentatge

Des del Departament d’Educació us animem a aprofitar aquests dies per aprofundir en aquells aspectes que tenen a veure amb la vostra pràctica docent i també per prendre part en diferents activitats de formació a distància. Per fer-ho, us oferim un recull actualitzat de recursos i activitats didàctiques en línia que us pot ser d’ajut tant a l’hora d’elaborar propostes didàctiques com si voleu fer-lo arribar al vostre alumnat per tal que pugui avançar en el seu procés d’aprenentatge, malgrat l’aturada de l’activitat presencial.

Logotip de la generalitat

Recursos del Departament d’Educació

Recursos del Departament d’Educació

Recursos, activitats i projectes impulsats des del Departament d’Educació
Saber més…

Avatar

Recursos externs

Recursos externs

Selecció de recursos de fonts molt diverses però validades per l’àrea de Cultura Digital

Saber més…

icona d'una pluma estilogràfica

Eines de creació de continguts

Eines de creació de continguts

Selecció d’eines que permet al docent la creació i elaboració de continguts i recursos

Saber més…

Des del Departament d’Educació us animem a aprofitar aquests dies per aprofundir en aquells aspectes que tenen a veure amb la vostra pràctica docent i també per prendre part en diferents activitats de formació a distància. Per fer-ho, us oferim un recull actualitzat de recursos i activitats didàctiques en línia que us pot ser d’ajut tant a l’hora d’elaborar propostes didàctiques com si voleu fer-lo arribar al vostre alumnat per tal que pugui avançar en el seu procés d’aprenentatge, malgrat l’aturada de l’activitat presencial. Igualment, a l’apartat de formació hi trobareu la nova proposta formativa, creada en el marc d’aquest context extraordinari.

Els recursos i continguts digitals proposats i utilitzats en els centres educatius en línia han de complir els següents requisits:

  1. Els continguts digitals han de ser en obert i, per tant, no requerir el registre de l’alumnat.
  2. Han de seguir la legislació vigent en matèria de protecció de dades. Pel que fa als centres, també cal consultar instruccions dels documents d’organització i gestió dels centres – protecció de dades personals perquè es compleixin tots els requisits allà indicats.

Si voleu incorporar propostes, empleneu el següent formulari