JORNADA DE CLOENDA 28 DE JUNY

 

El proper 28 de Juny del 2021, tindrà lloc la Jornada de cloenda de totes les xarxes de centres que participen en els programes i projectes de la Subdirecció General de Programes i Projectes de la Direcció General d’FPIERE del Departament d’Educació.

L’objectiu de la Jornada és oferir l’oportunitat de compartir la tasca realitzada durant aquest curs, valorar els objectius assolits i plantejar-ne de nous.

D’altra banda, aprofitarem per compartir coneixement, bones pràctiques i projectes entre els membres de les diferents xarxes.

Programa:

  • 10:00h-Inici de la jornada a càrrec del Sr. Joan-Lluís Espinós i Espinós,Director general de Formació Professional i Ensenyaments de Regim Especial.
    A continuació, balanç de les estratègies desenvolupades enguany a càrrec del Sr. Andrés Villena, Sub-director general de Programes i Projectes.
  • 10:30h-Retiment de comptes a càrrec de la Sra. Míriam Milán Gómez, Cap de Servei de Programes i Projectes de Foment dels Ensenyaments Professionals i la Sra. Anabel Rodríguez Membrilla, Cap de Servei de Programes de Qualificació i Iniciació Professional.
  • 11:00h -Conferència “Sin emociones no hay aprendizaje” a càrrec de la Sra. Begoña Ibarrola.
  • 11.30h – Cloenda de cada una de les xarxes. Els diferents programes i projectes de la Subdirecció General es distribueixen per diferents sales, amb l’objecte de compartir bones pràctiques i reptes de futur.

Us podeu inscriure a través d’aquest enllaç. Recordeu seleccionar la SALA 3 – MOBILITATFP.

Ens hi veiem!

#ERASMUS DAYS 2021

 

Ja són aquí de nou els #ErasmusDays! La campanya de celebració que posa en valor els beneficis d’Europa, mitjançant la difusió dels projectes de el programa Erasmus +, implicant a la comunitat educativa, a les parts interessades i la ciutadania en general.

Aquesta iniciativa oficial europea busca mobilitzar els beneficiaris de projectes i xarxes professionals (estudiants, docents, formadors, famílies, personal no docent, alumni …), perquè, a través d’activitats de comunicació i difusió, expliquin la seva experiència de mobilitat i cooperació a Europa ia tot el món, promovent les oportunitats finançades per la Unió Europea, l’impacte dels projectes Erasmus + i els valors comuns europeus.

Per a la present edició el 2021 dels #ErasmusDays, que es duran a terme els dies 14, 15 i 16 d’octubre, es posarà en valor l’impacte dels projectes desenvolupats en el període 2014-2020, així com els esdeveniments en línia i presencials. A més, amb l’inici de el nou programa Erasmus + 2021- 2027, s’anima a l’organització d’activitats de difusió de projectes Erasmus + basats en les seves prioritats: inclusió i diversitat; transformació digital; medi ambient i lluita contra el canvi climàtic; i participació en la vida democràtica.

Tota la informació es troba en aquesta secció web, on també es troba el material de comunicació de la campanya que els centres educatius poden utilitzar (logotips i banner). A partir de juny, ja es poden registrar activitats de difusió, que seran validades per l’Agència Nacional SEPIE i que apareixeran en el mapa del web d’aquesta campanya europea.