#ERASMUS DAYS 2021

Ja són aquí de nou els #ErasmusDays! La campanya de celebració que reivindica els beneficis d’Europa, mitjançant la difusió dels projectes del programa Erasmus +, implicant a la comunitat educativa, a les parts interessades i la ciutadania en general.

Aquesta iniciativa oficial europea busca mobilitzar els beneficiaris de projectes i xarxes professionals (estudiants, docents, formadors, famílies, personal no docent, alumnes …), perquè, a través d’activitats de comunicació i difusió, expliquin la seva experiència de mobilitat i cooperació a Europa ia tot el món, promovent les oportunitats finançades per la Unió Europea, l’impacte dels projectes Erasmus + i els valors comuns europeus.

Per a la present edició dels #ErasmusDays, que es duran a terme els dies 14, 15 i 16 d’octubre de 2021, es valorarà l’impacte dels projectes desenvolupats en el període 2014-2020, així com els esdeveniments en línia i presencials. A més, amb l’inici del nou programa Erasmus + 2021- 2027, s’anima a l’organització d’activitats de difusió de projectes Erasmus + basats en les seves prioritats: inclusió i diversitat; transformació digital; medi ambient i lluita contra el canvi climàtic; i participació en la vida democràtica.

Trobareu tota la informació a la web, on també es troba el material de comunicació de la campanya que els centres educatius poden utilitzar (logotips i banner). Us animem a participar-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>