Premis als millors projectes de Química

La 19ena edició d’Expoquimia, la Trobada Internacional de la Química, dona a conèixer els principals avenços desenvolupats per les empreses líders del sector en l’àmbit de la sostenibilitat i la digitalització per a una química més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. A més a més, al saló es presentarà la contribució del sector a l’Agenda 2030 i als Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

El Departament d’Educació, Direcció General de Formació Professional, ha signat un conveni amb el Col·legi Oficial de Químics de Catalunya. Entre els compromisos d’aquest conveni està la realització d’un concurs anual amb l’objectiu de premiar els millors projectes de la família professional de química.  

A la primera edició dels premis, realitzada el 16 de setembre i emmarcada dins la trobada internacional de Química, Expoquímica, s’han lliurat 10 premis en tres categories: projecte més viable, projecte més sostenible i projecte més innovadors, entre els projectes de cicles formatius de la família química de grau mitjà i de grau superior. 

Els centres de formació professional guardonats han estat: l’Institut Escola del Treball de Lleida, l’Institut Escola del Treball de Granollers, l’Institut Comte de Rius de Tarragona, l’Institut Provençana de L’Hospitalet i l’Institut de Terrassa. 

Felicitats a l’alumnat i docents participants i guanyadors/es!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>