Projecte Europeu DAMAS Digital Apprentices Mobility in the Automotive Sector

El projecte DAMAS (Digital Apprentices Mobility in the Automotive Sector) té com a objectiu dur a terme mobilitat virtual dual en el sector de l’automoció. El projecte vol trobar solucions innovadores per al futur, principalment mitjançant l’ús d’eines digitals. En el context de la pandèmia COVID-19, el desenvolupament de la mobilitat virtual ha demostrat ser una necessitat clau en el sector de la Formació Professional (FP).

La gestió del capital humà a la indústria de l’automòbil es troba actualment sota una pressió extrema per innovar, sobretot pel que fa a la mobilitat virtual, la internacionalització i la connexió amb els ecosistemes locals. DAMAS vincularà els actors clau per polir l’oferta i l’adquisició de competències del sector, per part de l’alumnat i els treballadors en actiu, així com afavorirà la mobilitat i inserció laboral dels alumnes.

Els resultats del projecte tindran una especial repercussió als centres i a les empreses, ja que els proveiran de:

  • Pautes i eines per a la implementació de la formació digital en el sector de l’automoció, tant per a professors d’FP com als tutors i formadors d’empresa.
  • Una plataforma europea que reunirà professors d’FP i formadors d’empreses en un entorn únic per a l’aprenentatge, i l’intercanvi de pràctiques innovadores.
  • Conferències i esdeveniments internacionals per la millora continua.
  • Nous mètodes d’ensenyament i eines metodològiques per desenvolupar la mobilitat en línia.
  • Relacions més fortes amb empreses i autoritats públiques en l’àmbit regional i local.

#DAMASproject

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>