Utilitzar RA, RV i RM amb ulleres

Experiències a utilitzar amb RA, RV i RM

(amb ulleres)

 

Class VR    

 

Pàgina web de la mateixa empresa amb ulleres i recursos per a tots els nivells educatius: pre-escolar, primària, secundària i universitaris. Té una plataforma pròpia on els professors poden buscar recursos (en té més de 500) o crear els seus propis continguts. es poden buscar per assignatures, tòpics o paraules clau.  

Allò que tu cerquis o creis es poden veure a totes les ulleres a la vegada. A més, en aquells casos en que els alumnes estiguin investigant, també et permet veure tot el que estan veient cada un d’ells.

Tenen recursos de Realitat Virtual i Realitat Augmentada en ciències, art, música, disseny,…

Ofereixen un paquet d’ulleres, plataforma i recursos.

 

In Mind VR 2  Cover art

Disponible en Android i iOS. És un joc d’acció, la qual realitza un adolescent i passa dins del cervell humà. Permet conèixer les precisions de l’anatomia del sistema nerviós central, i també treballa bioquímica i la nomenclatura d’hormones i proteïnes relacionades amb el funcionament neuronal i de l’activació del sistema endocrí.

És recomanable per treballar a Secundària.

 

Titans of Space  Cardboard VR   Cover art

Disponible en Android. Permet reconèixer astres del sistema solar. Des de planetes fins a satèl·lits naturals i extreure’n informació.

 

 

AnatomYou Anatomyou VR

Aplicació 3D immersiva que t’ensenya anatomia humana. Es pot navegar per l’interior del cos humà per a aprendre i identificar gràcies a la Realitat Virtual.

Permet el control de la navegación i té una senyalització dinàmica de les principals estructures anatòmiques presents en els conductes que formen els sistemes endoluminals.

 

Té estructures anatòmiques fotorealistes, modelades en col·laboració amb RenderArea, validades i certificades per la
Cátedra de Tecnologías Médicas de la Universidad de Las Palmas de Gran Canaria.

 

Mondly: Learn Languages in VR   

Permet aprendre idiomes amb RV. Entre ells, l’anglès, el francés, l’alemà,… Molt interessant per fer més dinàmiques les converses i poder treballar d’una manera més lúdica i divertida.

 

Unimersiv   

Plataforma amb gran quantitat d’experiències educatives en format RV. Permet conèixer i aprendre d’història, l’espai exterior, anatomia humana…

És una plataforma d’ensenyament dedicada a alumnes de totes les edats i que permet que el seu aprenentatge sigui molt més ràpid.