Ciberseguretat i protecció de dades

 

El dijous 11 de març, d’11:30 a 13:00 h, realitzem la formació sobre Ciberseguretat i Protecció de dades dirigida als centres del Projecte Pilot d’Educació Híbrida. La formació és a càrrec d’en Tomàs Moré, de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, i de la Joana Marí, delegada de Protecció de dades i responsable de Projectes Estratègics de l’Autoritat Catalana de Protecció de dades.

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, com a impulsora de la seguretat TIC a Catalunya, té per objectiu “garantir una Societat de la Informació Segura per a tots”. En aquesta línia, realitza una tasca de conscienciació i sensibilització amb el Programa Internet Segura. En aquest context, l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya treballa per garantir que la ciutadania utilitzi els recursos TIC d’una forma segura. Amb aquest objectiu, es realitzen activitats de divulgació, formació i consciencio.

Aquestes dues entitats han estat les encarregades d’elaborar els dos cursos sobre Ciberseguretat i Protecció de dades que tenim allotjats a l’Ateneu i on podeu trobar resposta a algunes de les qüestions més habituals:

 

 

Podeu accedir a la gravació de la sessió des d’aquest vídeo:

 

 

També podeu accedir a la sessió sobre Ciberseguretat i protecció de dades que l’Àrea de Cultura Digital de la Direcció general d’Innovació, Recerca i Cultura Digital ha organitzat per als equips de mentoria (mentors digitals, responsables digitals dels CRP i assessors digitals de territori):

Ciberseguretat i protecció de dades

 

Disposeu a continuació de les presentacions utilitzades per la Joana Marí i pel Tomàs Moré durant la sessió:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>