El CFA Palau de Mar, l’Ins Antoni de Martí i Franquès i l’Ins Terra Roja seran protagonistes aquest dijous a l’intercanvi d’experiències i visites entre centres del Proj. Pilot d’Ed. Híbrida

 

El Dijous 17 de juny 2021, d’11:30 a 12:30 hores, els centres del Projecte Pilot d’Educació Híbrida comparteixen dues de les experiències que van presentar als tallers “Educació emocional i metodologies”, “Eines digitals per a una avaluació formativa”, i “Aprenentatge actiu, metodologies i competència digital”:

  • Institut Antoni de Martí i Franquès (Magdalena Murillo). Educació emocional i metodologies: Emocions a l’aula.
  • Institut Terra Roja (Maria Victòria López i Sebastiana Bote). Eines digitals per a una avaluació formativa: Llegat de la cultura islàmica a la cultura occidental, projecte de treball cooperatiu, eines, recursos i aplicacions.

A més, el centre de Formació d’Adults Palau de Mar de Barcelona obre les seves portes en una nova visita virtual guiada.

El CFA Palau de Mar vol ser un centre de referència de la formació de persones adultes, en l’aplicació de l’autoformació integrada, l’experimentació de pedagogies innovadores i l’ús pedagògic de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TAC) i les Tècniques d’Aprenentatge Col·laboratiu (TAC). És un centre obert i receptiu a les demandes canviants de la societat, per a donar-hi una resposta de qualitat, immers en un procés de constant millora i que, en la mesura del que esdevé possible i convenient, tendeix a la semipresencialitat per tal d’adaptar-se a les necessitats de les persones que s’adrecen al centre per tal de completar la seva formació.

Podreu accedir a la gravació de la sessió a continuació:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>