El suport de la inspecció als centres per fer realitat la transformació educativa

Els inspectors i les inspectores seleccionats en el darrer concurs d’oposició participen el dimarts 10 de novembre al Curs de formació inicial per a inspectors i inspectores de nova incorporació, on el Laboratori de Transformació Educativa exposa quins són els principis en els que es fonamenta aquesta iniciativa de la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital, en el marc dels 3 Eixos de la Innovació Educativa i les 7 Dimensions de la Transformació Educativa.

En aquest document, que recull la presentació de la sessió, es concreta l’estructura del Laboratori (R+D+I, Programa i Xarxes Territorials) i les actuacions coordinades per l’Equip Motor des dels principis d’autonomia, descentralització i corresponsabilitat. En aquesta mateixa sessió es dona a conèixer als participants el Projecte Pilot d’Educació Híbrida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>