Formació inicial als Equips Impulsors dels Centres Facilitats

El dimecres 21 d’octubre de 2020 els membres dels equips impulsors dels centres facilitats del Laboratori de Transformació Educativa participen en una jornada inicial de formació.

 

 

La sessió s’organitza en 3 espais online diferenciats:

En primer lloc en centrem en aspectes organitzatius i metodològics de la facilitació en centre i compartim significats sobre l’Equip Impulsor i la Facilitació en el marc de la transformació educativa. L’accés és a través d’un enllaç en streaming que s’ha compartit amb els centres participants.

 

 

En segon lloc, els centres i les persones facilitadores d’un mateix territori participen de manera activa en una sala de videoconferència l’enllaç a la qual ha estat prèviament compartit. Hi ha 10 sales simultànies on els participants fan un debat inicial a partir de 4 preguntes indagadores i desenvolupen una dinàmica de presa de contacte amb l’Eina d’Autoconeixement de Centre.

Finalment, cada persona facilitadora es reuneix amb l’equip impulsor del/s centre/s facilitats en una tercera sala de videoconferència per a organitzar les sessions d’acompanyament al centre.

A continuació podeu veure la primera part de la jornada:

 

 
 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>