La Facilitació, un agent clau per a l’aprenentatge i la transformació educativa

 

Des de la creació del Laboratori de Transformació Educativa al desembre de 2019 com a motor de canvi per al sistema educatiu en el seu conjunt i permetre avançar en qualitat, un equip creixent d’experts en acompanyament a través de la Facilitació ha treballat amb un total de 95 centres de tota Catalunya per empoderar-los en els processos de transformació educativa. El proper curs 2021 – 2022 el programa d’innovació d’Acceleració de la Transformació Educativa / Eines per al Canvi (PAcTE) esdevindrà el marc de totes les accions amb els centres facilitats.

La Facilitació és un agent clau per a l’aprenentatge autònom i l’empoderament dels processos de transformació educativa que han d’esdevenir als centres. Ara volem presentar-vos un document “La Facilitació, un agent clau per a l’aprenentatge i la transformació educativa”, que esperem que compartiu amb tota la comunitat educativa i esdevingui un instrument de consulta i d’inspiració en els processos de transformació dels vostres centres. També ha d’esdevenir el manual de base per als nous professionals que s’incorporaran el proper curs a l’equip de persones facilitadores del Laboratori:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>