L’educació en temps d’incertesa, Francesco Tonucci

L’acte d’inici del curs escolar 2020-2021 organitzat pel Departament d’Educació ha tingut lloc dijous, 3 de setembre, a les 9.30 hores, en format telemàtic, amb el següent programa:

9.30 h – Benvinguda i presentació del cicle de conferències “L’educació en temps d’incertesa”, a càrrec de la Sra. Mar Camacho, directora general d’Innovació, Recerca i Cultura Digital.

9.40 h – Conferència inaugural, a càrrec del Sr. Francesco Tonucci, pedagog expert i investigador del Centre Nacional de Recerca d’Itàlia.

10.40 h – Cloenda de l’acte, a càrrec de l’Hble. Sr. Josep Bargalló, conseller d’Educació.

Aquesta conferència s’emmarca en un nou cicle de conferències que sota el títol “L’educació en temps d’incertesa” pretén generar, amb la col·laboració de persones expertes i de reconegut prestigi en el món educatiu, un debat pedagògic profund que permeti orientar l’acció educativa en el context actual i, alhora, avançar en qualitat i equitat al conjunt del sistema educatiu català.

Podeu veure l’acte accedint al següent vídeo:

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>