L’Equip Impulsor de centre, motor de la transformació educativa

 

L’equip impulsor lidera el procés de canvi del centre, i fa de guia en el camí cap a la transformació educativa del centre. El lideratge distribuït és una necessitat per tal de generar entorns favorables que facilitin crear equip, ganes i confiança on la corresponsabilitat i l’interès col·lectiu imprengnen el sentit del que fem i per què ho fem. És, per tant, el motor de la transformació i l’essència d’una organització que aprèn.

El document “L’Equip Impulsor de centre, motor de la transformació educativa” ha d’esdevenir un manual d’inspiració i de treball en els processos de transformació educativa del centre i un model per avançar en l’organització i gestió flexible del centre a través d’un lideratge distribuït i transformacional. Compartiu-lo amb tota la comunitat educativa, perquè només des de la comprensió de tothom d’allò que es fa al centre es potencia el treball d’equip i es genera una xarxa interna de col·laboració:

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>