L’Institut Intermunicipal del Penedès, el CFA de Sant Boi de Llobregat i l’EOI de Tarragona al 3r Intercanvi d’experiències entre centres del Projecte Pilot d’Educació Híbrida

 

El Dijous 3 de juny 2021, d’11:30 a 12:30 hores, els centres del Projecte Pilot d’Educació Híbrida comparteixen tres de les experiències que van presentar als tallers “Educació emocional i metodologies”, “Eines digitals per a una avaluació formativa”, i “Aprenentatge actiu, metodologies i competència digital”:

  • Institut Intermunicipal del Penedès de Sant Sadurní d’Anoia (Roger Pérez i Laia Carreras). Educació emocional i metodologies: Emocions socioafectives i habilitats socials amb les futures educadores infantils.
  • Centre de Formació d’Adults de Sant Boi de Llobregat (Toni Pérez). Eines digitals per a una avaluació formativa: L’experiència no presencial d’informàtica COMPETIC.
  • Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona (Sidney Martin). Eines digitals per a una avaluació formativa: Proposta de coavaluació i de cocreació de rúbriques en el curs de llengua anglesa C2.

Podreu accedir a la gravació de la sessió a continuació:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>