L’Institut Tecnològic de Barcelona obre les seves portes als centres del Projecte Pilot d’Educació Híbrida

 

El Dijous 13 de maig 2021 l’Institut Tecnològic de Barcelona (ITB) obre les seves portes en la Visita Virtual Guiada als centres del Projecte Pilot d’Educació Híbrida.

L’ITB és un nou centre de formació professional integrat especialitzat en formacions tecnològiques d’informàtica i comunicacions, situat al districte de Nou Barris, a La Trinitat Nova. Des de la seva creació, el curs 2018 – 2019, col·labora amb les empreses tecnològiques del sector perquè l’estudiant adquireixi una alta qualificació en noves tecnologies d’acord amb les necessitats professionals, intentant que l’ambient dins del centre sigui el més semblant possible al que es trobarà l’alumnat a les empreses on després acabin treballant.

El centre ofereix estudis PCI, de Grau Mitjà i de Grau Superior de la Formació Professional. L’equip docent està format per especialistes de cadascuna de les matèries que es coordinen per a promoure la innovació educativa constant dins del sector tecnològic i de la informàtica. El treball en equip, les pràctiques i l’atenció personalitzada són els elements principals del plantejament pedagògic del centre.

Podeu accedir a la gravació de la visita a continuació:

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>