L’Institut Vall de Llémena obre les seves portes als centres del Projecte Pilot d’Educació Híbrida

 

El Dijous 6 de maig 2021 l’Institut Vall de Llémena de Sant Gregori, a tocar de Girona, obre les seves portes en la Visita Virtual Guiada als centres del Projecte Pilot d’Educació Híbrida.

L’institut, amb 7 anys de vida, vol ser un centre innovador i obert a la comunitat educativa, que promogui la formació integral de l’alumnat a través de l’esforç i l’autonomia personal per esdevenir ciutadans responsables, compromesos, crítics, actius envers la societat i oberts al món. Vol ser un centre arrelat a la població, estretament lligat a la Vall de Llémena, al seu entorn social, natural i cultural desenvolupant i aplicant un model obert a la participació de tota la comunitat.

El projecte educatiu es fonamenta en sis pilars:

  • L’avaluació com a eina d’aprenentatge.
  • La incorporació integral dels sistemes i tecnologies de la informació en els processos d’aprenentatge.
  • L’ús de l’anglès com a llengua d’aprenentatge en diverses àrees del currículum i com a llengua de comunicació més enllà de les aules.
  • La comunicació constant i fluida amb les famílies per tal de compartir objectius i estratègies.
  • L’aplicació del model d’aprenentatge competencial a totes les àrees del currículum.
  • Aprenentatge globalitzat per projectes.

La Neus Heras, Directora de l’Institut Vall de Llémena, ens presenta el centre i ens detalla de quina manera van afrontar el confinament i la situació d’emergència sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19, quines van ser les seves necessitats, com van aprofitar les seves fortaleses i com els canvis s’han interpretat com una oportunitat per millorar la qualitat educativa del centre.

Veiem a continuació la gravació de la visita:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>