Participació del Laboratori a la trobada virtual de l’INTEF “El reto de la formación del profesorado”

L’Institut Nacional de Tecnologies Educatives i de Formació del Professorat (INTEF) i la Subdirecció General de Formació del Professorat del País Valencià organitzen els dies 9 i 10 de desembre les jornades “El reto de la formación del profesorado”, un espai de trobada dels responsables de la formació dels docents de les diferents comunitats autònomes, així com assessors de formació dels centres per a la reflexió i intercanvi d’experiències formatives per avançar en la formació i oferir respostes adequades a la situació actual.

 

 

Les jornades es desenvolupen en un entorn virtual que simula un campus al que s’hi accedeix a través d’un avatar seleccionat per cadascuna de les persones participants. Des d’aquesta plataforma es pot accedir a l’auditori (espai reservat per a les ponències), a sales de diàleg i a les zones de coffee break i networking.

 

 

El Laboratori de Transformació Educativa hi participa en una ponència amb l’objectiu de compartir els 3 grans marcs d’actuació: la Recerca (R+D+I), el Programa d’Acceleració i les Xarxes Territorials de Transformació Educativa, i en els que en aquests moments hi participa un total de 415 centres educatius de tota Catalunya, com queda detallat a la imatge següent, capturada de la presentació del Laboratori a la ponència:

En la presentació hem volgut explicar en detall les finalitats i els objectius del Laboratori, com a iniciativa R+D+I, del Programa d’Acceleració, que a partir del proper curs acollirà l’acompanyament a centres a través de la facilitació, i les Xarxes Territorials de Transformació Educativa. També hem volgut presentar el Projecte Pilot d’Educació Híbrida, en la que hi participen 20 centres educatius.

En aquest document pdf disposeu de la presentació digital que hem compartit a la ponència.
 

 
Algunes de les actuacions impulsades pel Laboratori de Transformació Educativa estan subvencionades per:

 

 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>