Cicle de seminaris en línia d’educació inclusiva

 

Guia de l’AFANOC per a acompanyar l’alumnat amb càncer a l’aula


El proper dia 30 de setembre, als Cinemes Girona de Barcelona, es presentarà la guia per a docents elaborada per l’AFANOC (Associació de familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) amb el títol “Tenir un alumne amb càncer a l’aula. Algunes orientacions”.
Aquest document… Llegeix més»

Bon curs 2021-22


Avui 13 de setembre, des de la Sub-direcció d’educació inclusiva us volem desitjar un bon curs ple d’il·lusions, nous reptes i sobretot nous aprenentatges que ens fan avançar tots/es junts i juntes, com a persones i com a societat. Seguim treballant per… Llegeix més»

Dia Internacional per a l’Educació No Sexista

Com cada 21 de juny, recordem que cal superar el sexisme i l’androcentrisme en la pràctica educativa. Per aconseguir-ho, cal que els i les docents i tota la comunitat educativa ens reinventem i treballem perquè l’alumne/alumna desenvolupi el propi potencial,  creant un món més just per a dones i homes, educant persones completes i respectuoses.… Llegeix més»

Prevenció i detecció de l’assetjament

Què és l’#assetjament? Com podeu detectar si el vostre fill o filla el pateix? Com podeu col·laborar per fer-hi front?  En aquesta guia per a #famílies, trobareu informació i recursos per saber què és l’assetjament, com detectar si el vostre fill o filla el pateix i com poder collaborar per fer-hi front.  #AquíProuBullying #LesEscolesLliuresDeViolències… Llegeix més»

17 Maig_Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia


#stoplgbtifobia #coeducat #lesescoleslliuresdeviolencies
Cada 17 de maig es commemora la lluita contra l’homofòbia (lesbofòbia i gaifòbia), la bifòbia, la transfòbia i la fòbia a la intersexualitat. Des del sistema educatiu, recordem que cal treballar per garantir els drets de les persones LGBTI a fi que la vivència… Llegeix més»