21 d’octubre Fira virtual de l’orientació professional a Europa

Fira virtual en l’àmbit de l’orientació professional i el despertar professional que tindrà lloc el proper 21 d’octubre de 9.00 a 12.00, on la subdirecció hi participa des de la xarxa Orientafp.
https://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/afers_exteriors/xarxes-cooperacio-territorial/quatre-motors-europa/20211021-experiences-four-motors
 

 
 
 

Acte de lliurament dels premis als MILLORS PROJECTES de la família professional química.

Felicitats a l’alumnat i docents participants i guanyadors/es  dels premis als millors projectes de la familia professional química!!
A la primera edició dels premis, realitzada el 16 de setembre i emmarcada dins la trobada internacional de Química, Expoquimia, s’han lliurat 10 premis en tres categories: projecte… Llegeix més»

Jornada pedagògica PFI 9 de setembre de 2021

 

El 9 de setembre tindrà lloc la Jornada pedagògica PFI que és l’espai de trobada del professorat dels Programes de Formació i Inserció amb què s’inicia el nou curs 2021-2022. En aquesta edició, a través de la conferència inaugural, es vol apropar l’ensenyament i l’aprenentatge, processos que de vegades, no estan… Llegeix més»

BUSCANT OR

El creatiu és com un cercador d’or a la vella usança. Recorda a aquells homes rudes i solitaris que ensumaven en el paisatge amb ulls inquisidors per a descobrir qualsevol  indici d’or. Gairebé podien fer-ho olor. Recorrien molts quilòmetres en la seva cerca i… Llegeix més»

FP: Un Futur Prometedor

Diversos directors de centre i professionals dels diferents sectors del món professional, com Joan Roca, Mònica Usart o la futbolista Andrea Pereira, ens expliquen què hi ha al darrera de les sigles FP: un futur professional, prometedor i per a tothom.

qCampusFP#21


 
De l’1 al 7 de juliol, docents de tot Catalunya podran assistir en línia al campus d’estiu qCampusFP# 2021 organitzat per la Sub-direcció General de Programes i Projectes dins de la Direcció General d’FPiERE, aquest curs més internacional que mai amb ponents i participants d’arreu d’Europa.
El… Llegeix més»

Jornada de cloenda 28 de juny


El dia 28 de juny celebrarem la Jornada de Cloenda dels diferents Programes i projectes de la Formació Professional.
En aquest esdeveniment participaran el Director General de Formació Professional,  Sr. Àngel l. Miguel, el Sub-director general de programes i projectes Sr. Andrés Villena i les Caps de Servei,… Llegeix més»

El Departament d’Educació se suma a l’aliança entre Netmentora Catalunya i Fundació BCN Formació Professional per recolzar els projectes emprenedors que surten de la FP a través del premi FPconsolida.

 

El Departament d’Educació se suma a l’aliança entre Netmentora Catalunya i Fundació BCN Formació Professional per recolzar els projectes emprenedors que surten de la FP a través del premi FPconsolida.
 
L’aliança es realitza a través dels projectes d’innovació que integra ImpulsFP, la unitat d’innovació… Llegeix més»