Cicle de confrències

 

COSMOACCIÓ: NO ÉS TAN SOLS UN CANVI EN EL CLIM.

L’emergència climàtica és una realitat de la qual no ens podem abstreure. Tot i que cada vegada en som més conscients, encara hi ha un gran desconeixement de com ens afecta directament. En aquesta edició de CosmoACCIÓ es tractaran els ODS 13 (acció pel clima), ODS 3 (salut i benestar) i ODS 7 (energia assequible i no contaminant) i descobrirem històries reals en què s’apliquen la innovació i les noves tecnologies per gestionar de manera sostenible aquests reptes.

Els efectes del canvi climàtic encara seran més accentuats els anys vinents: desertificació, pujada del nivell del mar, acidificació dels oceans, fenòmens meteorològics extrems, extinció d’espècies, migracions massives o problemes sanitaris globals, dels quals som poc conscients.

En aquest cicle presentarem tres sessions. A la primera mostrarem la vinculació entre l’energia que consumim i el canvi climàtic; a la segona, com els efectes del canvi climàtic provoquen grans problemes en la salut humana. La tercera sessió abordarà aplicacions innovadores que poden resoldre aquests problemes.

PER A MÉS INFORMACIÓ I RESERVES, CLIQUEU AQUÍ

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>