La ciència respon

Els propers 31 de maig i 1 de juny tindrà lloc l’acte debats científics “Emergència Climàtica. La ciència respon”.

Aquestes jornades volen ser una oportunitat per reunir la comunitat científica que dedica la seva recerca al canvi climàtic, els tècnics, gestors i polítics que treballen per elaborar plans i polítiques públiques, així com els joves que son qui ha de liderar el futur de la nostra ciutat. L’ objectiu és posar els coneixements científics a l’abast de la ciutadania i treballar de manera conjunta per donar resposta a l’emergència climàtica, especialment des de tots aquells sectors sobre els quals la ciutat té competència.

Els debats tenen un format híbrid. S’hi pot assistir presencialment, al pati de l’Institut d’Estudis Catalans, però l’aforament d’aquest espai és de 80 persones, així que cal inscripció prèvia. També es poden seguir de manera virtual. Teniu tota la informació sobre inscripcions i el programa previst a la web de les jornades.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>