Nova edició

Comencem, amb més il·lusió que mai, una nova edició del Congrés de Ciència. Enguany la temàtica del congrés gira, novament, en torn als Objectius Globals de Desenvolupament Sostenible. El 8è Congrés porta per títol:

Cuidant el futur

 [ Objectius Globals de Desenvolupament Sostenible]

 

 

I comencem amb la formació de Digna Cousollicenciada en física i doctora en didàctica de les Ciències, professora agregada a la Facultat de Ciències de l’Educació (UAB), directora del CRECIM (Centre de Recerca en Ciències i Educació Matemàtica) i cap de la Unitat d’Educació Científica de el Departament de Didàctica de les Matemàtiques i les Ciències, des de 2015. També comptarem  i amb el suport de la doctorant Èlia Tena.

Com sabreu, el CRECIM es dedica a fer recerca sobre l’ensenyament i aprenentatge de les ciències i per tal de recollir algunes dades sobre la indagació, ens demanen recollir les vostres idees tal i com vam fer el curs passat. És per això que us demanem que ompliu el següent formulari que estarà obert al llarg de tota la setmana.

https://forms.gle/cSnzkp5cFz5bXpau9

La formació, tal i com dictamina el Departament d’Educació, serà en línia. Els referents dels diferents districtes de les escoles participants us donaran indicacions per a participar-hi!

BON CURS I BON CONGRÉS👍

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>