Primera jornada de formació

Obra la primera sessió de formació del 7è Congrés de ciència, l’Eduard Vallory, analista social i gestor del canvi català, especialitzat en educació, doctor en Ciències Polítiques i Socials (UPF), màster en Ciències Socials (Universitat de Chicago), diplomat en Alta Direcció d’Empreses (AMP-PADE) per l’IESE, i llicenciat en Filosofia (UB) i en Periodisme (UPF).

La tardor de 2014 va rebre l’encàrrec de la Generalitat d’impulsar un programa universitari de formació permanent per al desenvolupament professional dels mestres, que es du a terme amb la UVic i la UOC. És president del Centre UNESCO de Catalunya, patró del Barcelona Institute of Science and Technology, i patró de l’Institut d’Humanitats de Barcelona.

En la seva intervenció, l’Eduard Vallory va exposar les línies del seu treball en relació a la transformació educativa, peça fonamental per a la transformació del món en què vivim.

A sota podeu consultar el material que ha utilitzat en la seva intervenció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>