Ara ja estem a l’estiu i us animem a tots i a totes que normalitzeu i implementeu en el vostre dia a dia tots els reptes que us hem anat proposant, també altres accions més senzilles però igual d’importants per aconseguir plegats la millora del medi ambient.
El curs vinent seguirem amb el projecte DONA LA NOTA, amb nous reptes i propostes de treball.

Moltes gràcies per la participació i col.laboració!!!!


El dia 5 de juny de 2020 a les 11:00 del matí, coincidint amb la diada del medi ambient es van fer sentir les veus de tothom cantant la cançó:
No Ens Desdibuixeu
del Petit Taller de Cançons.


Els centres educatius canten No ens Desdibuixeu

Acte 5 de juny al Museu Pau Casals

Centres participants en el projecte

 


DONA LA NOTA, encara hi som a temps és una iniciativa que pretén que nens i nenes, nois i noies dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper.

Amb aquesta iniciativa es pretén que nens i nenes, nois i noies dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper. D’una banda, integrant els valors de l’educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre (currículum, gestió, relacions amb l’entorn, etc.). I d’altra, afavorint un espai d’intercanvi d’experiències  a disposició dels centres. I emmarcat en tot aquest escenari apareix la iniciativa contra el canvi climàtic, amb el lema “DONA LA NOTA, encara hi som a temps”. El punt de partida és la proposta inicial del CdA Pau Casals, que s’amplia amb la participació d’altres serveis de la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital que pren el compromís de liderar aquesta iniciativa, difondre-la, impulsar-la i destinar-hi els recursos necessaris.

Participeu!

Podeu participar en els nostres reptes, unir-vos a un munt d’escoles més per cantar la cançó No ens desdibuixeu o explicar-nos què feu al vostre centre relacionat amb la crisi climàtica

Podeu veure els centres que ja estan participant fent clic al següent mapa: