1a formació del 9èCC!

Un any més, hem engegat les sessions de formació del Congrés de Ciència, aquest any centrat en l’Alimentació Sostenible. Un Objectiu de Desenvolupament Sostenible del qual, com sabreu, Barcelona n’és capital mundial. Per aquest motiu hem convidat a la Marina Barroso, responsable de política alimentària de l’Ajuntament de Barcelona, que inaugurarà aquesta primera sessió mostrant-nos el ventall de recursos i continguts sota el paraigua de l’alimentació sostenible.

Hem continuat la formació amb una sessió motivadora i inspiradora. Gràcies per venir carregats i carregades d’energia per escoltar als dos grans científics i divulgadors de la ciència de la cuina, el Claudi Mans i el Pere Castells. De segur que heu sortit amb el cap ple d’idees per dur a terme els vostres projectes científics a l’aula.

Gràcies a tots i totes les assistents a la sessió virtual del passat dimecres 15 de desembre! Aquí baix us deixem tots els recursos i presentacions dels ponents, així com el vídeo de la sessió.

 

 

Presentació Marina Barroso 

Presentació Claudi Mans

Presentació Pere Castells

Llibre de les confitures (Pere Castells)