És l’hora de Triar TIC!

Amb motiu del dia Internacional de les Nenes TIC el 22 d’abril de 2021, i amb la intenció de donar a conèixer els estudis en els graus d’Enginyeria en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a l’alumnat de secundària i batxillerat, l’Associació Itscool organitza la Jornada “És l’hora de triar TIC!”.

L’emissió serà pública el pròxim dijous 22 d’abril a les 12.30 h a través del canal YouTube Itscool amb la possibilitat d’interactuar amb les ponents a través del xat.

L’objectiu és impulsar les vocacions STEM, en general, i de les de dones en particular desmitificant la idea que és una formació masculina. Per aquest motiu, aquesta Jornada pretén mostrar la realitat dels estudis TIC de la mà dels seves protagonistes, estudiants dels cursos dels graus d’enginyeria TIC.

La sessió, que serà oberta a tothom, estarà moderada per Núria Castell, enginyera informàtica, membre de la Comissió Dones Informàtiques i professora de la FIB, i Anna Ma. Sánchez, enginyera de telecomunicació i membre de la Comissió Dona de Telecos.cat.

Si voleu rebre informació d’altres esdeveniments relacionats amb les TIC, us podeu inscriure en aquest formulari.

Col·laboren Oracle4Girls, Parlem i La Mútua dels Enginyers, les universitats UPC, UPF, UAB, UVIC, UdL i La Salle – URLL

Informació extreta de: https://projectes.xtec.cat/programacioirobotica/