Impuls de la transformació metodològica amb eines digitals

L’ús de tecnologia a l’aula ens facilita també la transformació metodològica. En aquest sentit, són bons exemples d’aquestes metodologies l’aprenentatge basat en projectes (ABP), l’aprenentatge basat en reptes (ABR), l’aprenentatge servei (ApS) o la ludificació (gamificació).

La utilització pedagògica d’aquestes metodologies no són dins l’abast de l’Estratègia Digital de Centre ni dins de les funcions que té la comissió d’aquesta estratègia. Però sí que hi és la utilització de tecnologies per millorar-ne la utilització si el PEC, el projecte de direcció o a programació general anual (PGA) les introdueixen.

En la següent infografia trobareu recursos digitals (programari) que poden ser útils en metodologies com les que s’han anomenat.

En aquesta altra infografia trobareu recursos tecnològics (maquinari) que poden ser útils en metodologies com les que s’han anomenat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>