Calculadora de temps

Aquesta aplicació us permetrà tenir una referència del temps necessari segons les característiques generals del centre i les tasques assignades.

Què us ha semblat la calculadora? Les hores resultants, us semblen acurades? Trobeu a faltar alguna tasca? Quines millores proposaríeu?

6 comentaris

 1. Jaume Gabalda Alsina

  La calculadora está força temporitzada, les hores de dedicació segons funcions s’ajusta al que es necessitaria tot i que no sigui possible disposar de tantes hores. El departament hauria de pensar en que si hi ha un mestre que s’encarrega de tot això hauria de tenir una dedicació força més àmplia per a poder gestionar-ho tot bé.

 2. Patricia

  L’eina està prou bé i serveix per posar en sobre la taula la dedicació necessària per a desenvolupar la tasca adequadament. Tot i això, amb la consideració actual en els centres, la coordinació digital en un centre de primària acostuma a ser d’una hora o dues com a màxim. És complicat delegar tasques en persones que tot i formar part de la comissió, no reben remuneració per desenvolupar algunes tasques delegables. El canvi de cultura és un tema a treballar en els centres.
  Aquest espai dirigit a la coordinació posa en valor la nostra tasca en un moment capdal. Ara també seria bo que administrativament es reconeixès la tasca diària als centres amb una consideració superior dins la jerarquia de centre.

 3. Francesc Xavier Jodra Noguero

  El meu Centre de secundària TÉ 5 hores. Amb la calculadora surten 5.6 hores de dedicació. Abans tot anava d’aquella manera i ara amb 300 nous ordinadors del PEDC amb 300 portàtils nous, Surten 5.6 hores. Hi ha alguna cosa que no quadre. Els ordinadors del PEDC els cal molta dedicació horària. Problemes de connexió a la xarxa…

 4. Francesca Pinyol Moreso

  Bon dia,
  Jo no tinc comentaris!! com sempre, per a nosaltres no sé si ens serveix massa aquesta calculadora (excepte per a posar-nos MÉS nerviosos i desanimar-nos més); anem a pams.

  La primera pregunta (quants grups teniu?) ja no ens serveix, no es pot passar de 50 i nosaltres en tenim 60; però bé, penso “seguim ja arrodonirem a l’alça”, perdoneu, no havia posat que el meu és un institut única i exclusivament de cicles formatius. I comencen les preguntes…. centre transformat? ni pensaments, la infraestructura que tenim és nostra (financiada per l’institut) ara estan posant el cablatge per a que puguem gaudir d’internet però encara no funciona. Els servidors… pagats per nosaltres, dotacions d’ordinadors? si però escassa i, en alguns casos, no adequada. Aplicatius de centre no corporatius? un munt, cada una de les famílies professionals necessita el seu programari específic…
  Vaig posant totes les dades que tinc, com bonament sé…. resultat final: per al coordinador digital 9,7 hores lectives més 1 de complementària 0,6 hores d’altres activitats relacionades amb la docència (ja m’explicaran què vol dir això); i 21,2 hores de personal tècnic (suposo que és el que tenim de reforç i que ara el tenim unes 3 hores). I, el nostre coordinador cobra el mateix que el que està en qualsevol de les escoles i instituts de tot Catalunya.
  Ara em pregunto, a partir d’això i, d’aquestes dades, què passarà? ens donaran més hores per a la coordinació?, tindrem més coordinadors?, els hi incrementaran el sou per a que estigui més d’acord amb la seua responsabilitat?, ens adjudicaran més personal tècnic?…
  Potser estic errada en alguns aspectes o reflexions, ja m’ho faran saber, però aquesta és la sensació que tenim els instituts exclusivament d’FP, si més no el nostre. Digitalment parlant ens caldria un interlocutor que ens conegués i, disculpeu la resta, però les nostres necessitats són diferents; per tant, ens calen solucions diferents.

 5. Úrsula

  Bon dia
  Intento entrar a la calculadora i no ho aconsegueixo. L’altre dia si entrava, suposo que deu ser algun error de la pàgina.
  Encara no he pogut fer el càlcul per a poder valorar, quan ho aconsegueixi us comento. Gràcies.

 6. Toni

  Hola,
  Tot i que penso mes o menys el mateix del que manifesten els companys, he dir que a mi hi han entrades que no puc fer i per tant no puc fer ús de la calculadora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>