Cinc idees al voltant dels recursos educatius oberts (REO)

Un REO comprèn materials d’ensenyament-aprenentatge i d’investigació i pot ser creat en qualsevol format i suport (no cal que sigui digital).
Un REO ha de ser de domini públic o estar protegit per drets d’autor de llicència oberta. Això permet accedir al recurs, reutilitzar-ho, adaptar-ho i redistribuir-ho de manera que uns tercers també accedeixin de forma gratuïta.

…… Llegeix més»

Ja és aquí la nova versió 2.6 d’eXeLearning

Després d’un treball immens de l’equip de desenvolupadors/es, ja s’ha publicat la nova versió 2.6 d’eXeLearning.En general, s’ha millorat diferents aspectes d’usabilitat, però destaquen eines totalment noves que incorpora la versió, com poden ser:possibilitat de crear mapes mentalsincorporació d’una gravadora de veuaparició de l’iDevice DUA que permet acompanyar un contingut principal amb tres tipus de reforç: “Fàcil de llegir”, “Àudio” i “Ajuda visual”.Però anem a fer una anàlisi en profunditat de les millores de la versió:… Llegeix més»

Què és eXeLearning?

eXeLearning és un programari lliure, gratuït i de codi obert que permet crear i publicar contingut web sense conèixer HTML5 o d’altres llenguatges web.
És una eina multiplataforma, és a dir, vàlida per a Windows, MacOS i Linux. Cal destacar que per a Windows i… Llegeix més»

REO Recursos Educatius Oberts

ExeLearning és l’eina perfecta per a la creació de REO (Recursos Educatius Oberts). Permet crear una Seqüència de Contingut Digital i mitjançant l’estàndard SCORM es pot implementar en un LMS (Learning Management System) com és Moodle.
D’aquesta manera aconseguim un material educatiu que té totes… Llegeix més»