Butlletí setembre 2020

BUTLLETÍ INFORMATIU

Número 63, setembre 2020

Benvolguts/des companys/es,

Esperant que hagueu pogut gaudir d’unes vacances el més profitoses possibles atesa la situació us fem a mans el butlletí informatiu del PQiMC del mes de setembre del 2020.  Encetem el curs, sabent que serà diferent, que ens esperen molts reptes que entomem amb il·lusió. Us desitgem un bon començament i ens teniu a la vostra disposició per tal d’ajudar-vos en tot allò que sigui possible.

“Whatever your aptitudes, the greatest source of achievement is passion. Aptitude matters, but passion often matters more… If you love doing something, you’ll be constantly drawn to get better at it.” Ken Robinson

Relació de  temes dels quals us volem informar:

 

  • Donar la benvinguda als centres que començaran aquest curs al Projecte: Institut Miquel Tarradell de Barcelona, Institut de Jardineria i Agricultura Les Garberes de Castellar del Vallès, Institut Sòl de Riu d’Alcanar, Institut d’Estudis Professionals Aqüícoles i Ambientals de Catalunya (IEPAAC) de Sant Carles de la Ràpita, Institut Agustí Serra i Fontanet de Sabadell, Institut Montgrí de Torroella de Montgrí i Institut Centre d’esports de muntanya del Pallars de La Pobla de Segur.

 

 

  • El 15 de juliol els consellers d’Educació i de Treball i Afers Socials van lliurar els Premis #FPCAT 2019. Des d’aquí volem donar l’enhorabona a tots els premiats i, molt especialment, a en Pere Canyadell creador i impulsor del PQiMC des dels seus inicis.

 

 http://ensenyament.gencat.cat/ca/actualitat/notes-premsa/nota-premsa/?id=387296

 

  • Programa anual / objectius 2020/2021

 

https://drive.google.com/file/d/1alTV1q1W3bfCn4d8kKUU3x2wIAUtNHIe/view?usp=sharing

 

  • Calendari d’actuacions 2020/2021

 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1diB_lIwIe3FMwRwAzrA04OpHzX96GRBuGNMj5P1qdic/edit?usp=sharing

 

  • Cursos de formació semipresencials

 

Oferta formativa del primer trimestre on ja us podeu inscriure:

0000670600 Introducció a la gestió de qualitat i a la millora continua
0000690600 Auditories internes als centres educatius
0000700600 Autoavaluació e2cat amb l’eina APLEC
0000580600  Accions per abordar riscos i oportunitats punt 6 ISO 9001
0000640600 Gestió de l’equip i comunicació interpersonal en temps de crisi
0000620600 Ludificació, joc i aprenentatge

En breu també us podreu inscriure a:

  • Reunions eficients. Pautes per estructurar la nostra comunicació en públic Formació (Inici el 2 de novembre. L’enllaç el tindreu més endavant)
  • Els centres que ens vau comunicar el vostre interès de participar en el Grup de treball d’elaboració de memòries e2cat 2020 aviat rebreu l’enllaç per poder apuntar-vos a aquest taller.

 

  • Després de recollir les memòries i fer el tractament dels indicadors que ens heu facilitat us adjuntem els resultats agregats del curs passat pels centres del PQiMC

 

 https://odissea.xtec.cat/mod/resource/view.php?id=34246

 

  • Cursos FIC:
  • Recordeu que podeu gestionar a través del PQiMC cursos FIC (Formació interna de centre) Les característiques dels cursos FIC més rellevants són: 30 h de formació mínima, de les quals es poden fer entre 3 i 6 hores de suport amb un formador extern, que farà alguna sessió presencial i us pot ajudar a organitzar/seguir el curs. La resta d’hores del curs, seran impartides per un formador intern del vostre centre, amb el suport dels materials formatius que trobareu en un aula Moodle que us podem facilitar des del Projecte..

Per més informació us podeu adreçar a:  fpqualitat@xtec.cat

 

 

Atenció: us informem que rebeu aquest correu perquè formeu part del PQiMC o bé en algun moment heu fet un curs del Projecte de Qualitat. En el cas que no formeu part de les xarxes del PQiMC i voleu deixar de rebre aquest butlletí només cal que ens ho feu saber a l’adreça: fpqualitat@xtec.cat.

Segueix-nos: 

 

 

Departament d’Educació

Projecte de Qualitat i Millora Contínua 

Telèfon: 935 516 900 Extensions: 3171-3535-3479-3428.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>