ENCONTRE DEL COMITÉ DE PILOTATGE TRANSFERINN (POCTEFA) A BIARRITZ

Els passats 7, 8 i 9 de novembre diferents membres del comitè de pilotatge del projecte Transferinn, POCTEFA que promou el desenvolupament de regions pirenaiques, van assistir a la reunió que es va realitzar a ESTIA (Bidart, País Basc Francès).

En el comitè de pilotatge es va poder realitzar un estat de comptes que fan referència a la formació dels Gestors en innovació i internacionalització (GII), els nodes de treball que impulsen la col·laboració entre micro i petites empreses de les diferents regions participants per poder innovar o internacionalitzar-se de forma conjunta de tres nodes: fabricació avançada, turisme i indústria agroalimentària.

En el programa de la jornada també ens va servir per poder conèixer l’ecosistema d’empreses i iniciatives en forma d’incubadora que han nascut al voltant de l’escola d’enginyeria ESTIA, així com les possibilitats de col·laboracions futures entre els socis.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

XHTML: Puedes usar estas etiquetas <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>