ENCONTRE DEL COMITÉ DE PILOTATGE TRANSFERINN (POCTEFA) A MONDRAGON

Els passats 15, 16 i 17 de maig de 2019 diferents membres del comitè de pilotatge del projecte Transferinn, POCTEFA que promou el desenvolupament de regions pirenaiques, van assistir a la reunió que es va realitzar a la UNIVERSITAT de MONDRAGON (País Basc).

En el comitè de pilotatge es va poder realitzar un estat de comptes que fan referència a la formació dels Gestors en innovació i internacionalització (GII), els nodes de treball que impulsen la col·laboració entre micro i petites empreses de les diferents regions participants per poder innovar o internacionalitzar-se de forma conjunta de tres nodes: fabricació avançada, turisme i indústria agroalimentària.

També vam repassar altres ítems com són les empreses assessorades en plans d’innovació que hem anat realitzant.

En el programa de la jornada també ens va servir per poder conèixer l’ecosistema d’empreses i iniciatives en forma d’incubadora i acceleradora que al voltant de la universitat de Mondragon estan establertes.

En aquesta trobada es van acordar els formats que es portarien a terme per realitzar la jornada de cloenda que tindrà lloc a Barcelona el proper 20 de novembre de 2019.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

XHTML: Puedes usar estas etiquetas <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>