Coronavirus: no és un príncep ni una princesa

Aquests dies tan complexos els contes i els llibres d’informació poden ser un bon aliat per explicar a infants i joves situació tan estranya que estem vivint. De sempre és conegut que els contes ajuden a canalitzar amocions, a posar-se en el lloc del personatge, a identificar i comprendre sentiments que costen de definir…

Avui us presentem aquest conte, de María R. Coco i Sara Ramírez. Està traduït a diferents llengües (trobareu totes les versions en aquest enllaç).

“En Coronavirus no és un príncep (ni una princesa) és un llibre infantil que ens porta de ple dins del cap d’un nen o d’una nena d’aproximadament set anys. Ens explica com viu aquests dies a casa i els símptomes que té, parla de les seves noves rutines, hàbits de neteja i d’higiene i, fins i tot, de nous reptes amb premi: rentar-se les mans a tothora mentre canta la cançó que més li agrada.
A través de la seva imaginació (i dels seus ulls) ens explica què sent quan aplaudeix a la finestra o com s’imagina al seu castell, també sense escola, al Coronavirus, aquest ésser que ha arribat a les nostres vides i de qui no paren de parlar els grans.”

Un conte de María Coco Hernando
Il·lustracions: Sara Ramírez
Coordinació i correcció: María R. Coco
Traducció: Montserrat Mestre Bargalló

Editat per Audacia Comunicación

Bona lectura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>