Arranjament espai municipal La Nau, PTT Vilafranca del Penedès

L’Espai Jove La Nau, situat a l’antic mercat de la Pel.legrina de Vilafranca del Penedès,  llueix des de fa uns dies de la decoració de Halloween. El guarniment d’aquest espai ha estat realitzat per l’alumnat de l’especialitat d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del Programa de Formació i Inserció (PFI)–Pla de Transició al Treball (PTT) de Vilafranca.

Els nois i noies van estar treballant amb la dinamitzadora juvenil de L’espai Jove La Nau per tal d’ambientar-lo de cara a la celebració de les activitats proposades al voltant de les festes de la Castanyada i Halloween.

Aquesta col·laboració, duta a terme dins el marc de la formació en tècniques bàsiques de comercialització i de la formació general bàsica, ha estat fortament enriquidora i ens ha permès treballar els objectius didàctics seguint la modalitat de l’aprenentatge productiu.

D’aquesta manera, cada jove ha estat el protagonista del seu procés d’aprenentatge, a més de tenir l’oportunitat de desenvolupar la seva capacitat de participació social i d’incidència en l’entorn proper. També els ha permès mostrar la seva creativitat, aportar els seus coneixements, millorar la seva capacitat de treballar en equip i potenciar el gust per la feina ben feta.

 

La valoració que han fet els joves de la seva participació ha estat molt positiva i s’han sentit molt ben acompanyats per la dinamitzadora cultural. Tant és així que han sol.licitat poder seguir col.laborant-hi en un futur.

Des del PFI-PTT volem agrair a la Núria Albornà, tècnica de Joventut, i la Judit Guasch, dinamitzadora cultural de l’Espai La Nau,  que ens hagin facilitat aquesta col·laboració tan profitosa per als nostres joves.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>