Jornada de Cloenda Programes i projectes de la Formació Professional

 

 

 

 

El proper 11 de juny es farà la jornada de cloenda conjunta de totes les xarxes i programes de centres que participen en els programes i projectes de la Subdirecció General de Programes i Projectes de la Direcció General d’FPIERE del Departament d’Educació, aquest curs, online.

Programa   Accés a la inscripció

Reserveu-vos la data!

#pfiCAT  #impulsFP

 

Recursos per atendre les emocions de l’alumnat en la tornada als centres

El Departament d’Educació ofereix al professorat i als equips directius dels centres un seguit de recursos i orientacions per tal d’atendre les emocions de l’alumnat en la tornada a escoles i instituts.
L’objectiu és permetre planificar una estratègia en el retorn dels alumnes al centre educatiu… Llegeix més»

RETO FUTURO

El passat dilluns, 25 de maig, es va realitzar el 1er webinar del projecte Reto Futuro, projecte engegat de la mà de Fundació Banc Sabadell, Imagine i Fundació Èxit amb el que es pretén generar idees innovadores per a un context postcovid. En aquest webinar,… Llegeix més»

DREAMBIG CHALLENGE BY PAU GASOL

Ahir, 25 de maig, es va celebrar la Gran Final del Dream Big Challenge by Pau Gasol, la 1ª competició d’idees online per un món millor. Participaven 10 equips finalistes, 2 per repte, de les diferents categories: sostenibilitat, salut, esport, educació i treball.
La Laura Xiol,… Llegeix més»

L’experiència dels alumnes del PFI FIAP d’ Auxiliar de muntatges d’instal·lacions elèctriques,d’aigua i gas de l’Institut Llobregat

Aquest vídeo l’hem realitzat per la promoció de portes obertes de l’Institut Llobregat. És el segon any que realizem aquest PFI i aquestes són algunes de les coses que els nostres alumnes ens diuen. … Llegeix més»