DREAMBIG CHALLENGE BY PAU GASOL

Ahir, 25 de maig, es va celebrar la Gran Final del Dream Big Challenge by Pau Gasol, la 1ª competició d’idees online per un món millor. Participaven 10 equips finalistes, 2 per repte, de les diferents categories: sostenibilitat, salut, esport, educació i treball.

La Laura Xiol, de l’Àrea de Desenvolupament i Innovació Curricular (ADIC) i la Mercedes López, de l’equip de PFI, juntament amb l’Ana Fernández, voluntària del món empresarial van participar com a finalistes sent un dels dos millors equips de la categoria d’educació.

El dijous anterior s’havia realitzat la fase prèvia, 3 hores de procés per ajudar a generar propostes innovadores com a equip i que finalitzava amb l’entrega d’una presentació d’1 minut explicant la proposta.Van presentar-se més de 900 equips i 352 d’ells van aconseguir acabar el procés.

A destacar la participació d’un equip d’alumnes PFI-PTT de Montcada i Reixach, l’Ivan Rodríguez, la Noelia Gómez i el Raül Garcia que es van presentar al repte de sostenibilitat arribant fins al final del procés! Finalment no van resultar guanyadors ni guanyadores però l’experiència viscuda ja va suposar tot un èxit! Moltes felicitats!

Mireu el vídeo que van elaborar com a proposta l’Ana, la Laura i la Mercedes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>