Reto Futuro

“Past4future, una xarxa social pel municipi de Salt que pretén minimitzar el fracàs escolar a la ESO, ha estat la proposta de l’equip The Dreamweavers, com a representants del PFI-PTT de Salt al Projecte Reto Futuro engegat conjuntament per la Fundació Banc Sabadell, Imagine i Fundació Èxit. Un projecte d’emprenedoria social que té com a objectiu que els joves crein el seu propi futur a través de metodologies innovadores.

Felicitar a l’equip format per Mohamadou Kanteh, Marian Mircea, Hassan Ouabi, com a alumnat i, a la Nicky Hulse i Jordi Oliver com a equip docent, com també a la Dolors Godino, com a entrenadora per part de la Fundació Banc Sabadell i el Marc Teixidor com a facilitador d’Imagine.No van estar dins dels tres equips premiats (d’entre 25) però el premi va ser arribar a poder exposar la seva idea davant del jurat i més de 250 persones connectades a l’event. Moltes felicitats!!

#pfiCAT #impulsFP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>