Aquesta subxarxa proporciona un espai de comunicació entre els diferents grups de treball de les comissions d’estratègia digital de centre. És un espai per compartir experiències, eines i recursos, però també dubtes i dificultats.

L’EDC és un document que recull totes les accions que es realitzen en un centre, i les que es realitzaran a mitjà termini, per aconseguir la màxima competència digital de l’alumnat, del professorat i del centre educatiu. Ha de tenir com a referent el Pla d’educació digital de Catalunya, on s’indica la necessitat d’assolir la fita d’una societat digitalment competent, fent èmfasi en l’equitat i tenint en compte l’evolució del context social i tecnològic.

Sessió 1. Diagnosi i Cultura digital

Data: 21 d’octubre de 2021, de 18:00 a 19:00

En aquesta sessió s’abordaran els primers passos que han de fer els centres en començar l’elaboració de l’EDC.
Per una banda, la diagnosi. Es veuran eines que podem ajudar als centres a recollir informació sobre l’ús de la tecnologia, per detectar punts forts i mancances.
Per altra banda, la part de cultura digital. Es mostrarà en què consisteix i diferents formes per començar a construir-la.

Totes les sessions

Al llarg del curs 21-22 es realitzaran 4 seminaris web on es desenvoluparan les diferents fases per l’elaboració de l’EDC. Des de l’apartat de cultura digital fins a la part estratègica: diagnosi, objectius, planificació i avaluació. Fes clic al següent botó per accedir a totes les sessions:

Sessions

Cerca per tema

Pots cercar per temes, etapes, ponents o qualsevol paraula clau relacionada en totes les sessions relacionades amb l’estratègia digital. Per cada ponència trobaràs un enllaç al vídeo i un enllaç a la conversa associada al Nus. Fes clic al següent botó per accedir al cercador per temes:

Cercador per temes

Web de referència

Per tal d’acompanyar els centres en l’elaboració de l’estratègia s’ha creat un web amb informació, recursos i eines. També hi ha enllaçats alguns exemples de centres.

Grup al Nus

Espai virtual per compartir idees, inquietuds i recursos entre els docents, fomentant el treball i la interacció en xarxa. Aquesta plataforma permet la creació de fils de conversa de manera senzilla i ordenada, amb inserció d’etiquetes, enquestes, citacions, etc.

Documents clau

Recull de publicacions i material de consulta per l’elaboració de l’Estratègia Digital de Centre.

Scroll to Top