Posseir la poesia #joemquedoacasa, a càrrec de Dani Espresate Romero

Des del Programa biblioteca escolar “puntedu” proposem una formació telemàtica (a través del Hangouts, és molt fàcil d’utilitzar) sota el títol “Posseir la poesia #joemquedoacasa”, a càrrec de Dani Espresate Romero, el dimarts 31 de març de 17h a 19h.

En aquesta activitat de formació es pretén apropar la poesia a l’escola, acompanyar l’alumnat amb una mirada poètica, en diferents espais i moments. Es presentaran diferents recursos que es poden utilitzar a l’aula i es farà una presentació de llibres per a docents i llibres per a l’alumnat. Es preveu reservar un temps per fer preguntes i es requerirà, posterior a la sessió, la presentació d’una senzilla activitat per compartir.

Aqui teniu el formulari d’inscripció a l’activitat: https://forms.gle/E4oYvsVzgoYZ9FAd9

Es farà per videoconferencia a través del Hangouts. Si feu la preinscripció rebreu una invitació al vostre correu electrònic amb l’enllaç directe a la videoconferencia. No cal instal·lar res. Totes les persones amb correu XTEC disposen d’aquesta aplicació, ja que és de Google.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>