Jornada de presentació dels diferents Programes i Projectes d’FP per als nous centres,

 

La Subdirecció General de Programes i Projectes us convida a la Jornada de presentació dels diferents Programes i Projectes d’FP per als nous centres, que es celebrarà els dies 14, 16 i 19 en format virtual.

Podeu trobar tota la informació en el següent enllaç: https://sites.google.com/xtec.cat/presentacioprogrames/jornada-programes-fp

Dimecres 14 d’abril Divendres 16 d’abril Dilluns 19 d’abril
09:00 EmpresaFP

 

10:00 FP dual

 

11:00 MobilitatFP

10:00 PQiMC (Programa de Qualitat i Millora Contínua) 09:00 ImpulsFP, OrientaFP i EmprènFP

 

10:00 ActivaFP, InnovaFP, Catskills i FuturaFP

Adreçada als centres de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial de Catalunya que estan pensant en sol·licitar la seva participació en algun dels Programes i Projectes d’aquesta Subdirecció el proper curs 2021-2022, i que per tant, encara no hi participen. 

Els Programes d’Innovació consisteixen en plans d’acció que el Departament d’Educació prioritza i impulsa, i que tenen com a finalitat millorar els resultats del sistema educatiu adequant-lo al canvi i a l’evolució social. Amb la mateixa finalitat també s’inclouen les iniciatives d’altres institucions amb les quals el Departament col·labora mitjançant acords o convenis. (Article 2 Ordre Ens/303/2015).

Aquests programes volen ajudar a impulsar diferents accions d’innovació a través de la informació, formació i treball en xarxa dels diferents centres educatius que treballen cooperativament als diferents programes. La participació als programes està oberta a tot el professorat, però és convenient que vinguin acompanyats del director/a o d’algun altre càrrec directiu.

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès.