Jornada de cloenda


El dia 11 d juny de juny celebrarem la Jornada de Cloenda dels diferents Programes i projectes de la Formació Professional.
Una vegada més realitzem aquesta activitat que té com a doble objectiu fer retiment de comptes del que hem fet i assolit i presentar… Llegeix més»

TRELLO UNA EINA EFICAÇ PER A LA GESTIÓ DE PROJECTES I EQUIPS 🙋‍🙋‍

Trello” és una eina per a l’organització de tasques. És ideal per a la coordinació d’equips de treball i es basa en la metodologia Kanban, la qual proposa un sistema d’ús col·laboratiu. Per utilitzar aquesta aplicació, ja sigui en la seva versió d’escriptori o… Llegeix més»

V Jornada d’EmprènFP


 
📢V Jornada d’EmprènFP,🧔🏻👩🏻‍🦰 de BCN-GRN amb el prototipatge com a protagonista Toca pensar🧠 amb les mans! ✋🏻🤚🏻aplegats en el núvol ☁️ fem xarxa 🕸️. Substituïm els espais 🏫per les web 🖥️ de escritorio
Aquesta setmana hem  encetat la fase de prototipatge. Una fase que ens… Llegeix més»

UN CLIP MOLT ESPECIAL DE L’INSTITUT MONTSIÀ: TOT ANIRÀ BÉ

A l’Institut Montsià han preparat un clip molt especial en aquests dies. El clip l’ha editat la professora Carme Yeste i  és, segons ens explica la coordinadora d’Orientafp a l’institut Juventina Figueras, un reconeixement a  l’alumnat del centre durant aquesta situació tan excepcional que estem… Llegeix més»

APRENENT DEL CONFINAMENT I DES DEL CONFINAMENT

A la darrera sessió de xarxa d’Innovació i Millora del programa Orientafp hem reflexionat i intercanviat impressions sobre l’acció tutorial en aquests dies de confinament. Uns dies que ens obligaran a redefinir els criteris sota els quals definíem allò “normal” i les perspectives amb les que projectàvem els nostres futurs diversos.Si d’una banda les dificultats són moltes, d’altra banda aquesta situació està mostrant la rellevància de certs aspectes de l’acció docent i tutorial, que ja eren importants abans de confinar-nos, però de vegades no estan suficientment valorats.Volem compartir amb vosaltres algunes reflexions, sobre el que el confinament ens ensenya i ens confirma, a partir de la nostra experiència docent i tutorial d’aquestes setmanes.… Llegeix més»