Avís general respecte la cancel.lació d’esdeveniments degut al coronavirus:

El Departament d’Educació insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Les sortides lectives que impliquin un sol centre es poden mantenir. Aquesta mesura de suspensió té efectes sobre fires, trobades, cantades, certàmens, etc.

Per tant, queden suspesos els skills que estaven previstos al març, abril, maig i juny. Es buscaran noves dates. Anirem informant a mesura que hi hagi noves noticies.

Extracte del comunicat oficial del Departament d’Educació

Catskills són els Campionats d’FP de Catalunya, on el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, organitza i promou competicions de destreses (skills, en anglès) que constitueixen un valuós instrument divulgatiu de la Formació Professional i un mitjà per estimular a estudiants, professorat i empreses, a més d’una plataforma d’intercanvi i un fòrum de debat sobri de l’evolució dels estàndards professionals, la qualitat i la innovació en els diferents sectors productius.

 

Skill 37 de Jardineria i Paisatgisme

Els passats dies 18 i 19 de febrer va tenir lloc a Sant Boi l’skill de Jardineria i Paisatgisme. La competició es va dur a terme dins el Fòrum organitzat pel Gremi de Jardineria.
10 equips participants van treballar de valent per poder acabar una exigent… Llegeix més»