Catskills 2021:

Viu en DIRECTE les proves.

 Accedeix a esdeveniments en streaming a través d’aquest enllaç 

L’edició de Catskills 2020 es va haver de posposar i tindrà lloc durant els mesos d’abril, maig i juny del 2021. Podeu consultar la informació bàsica dels skills a les “Directrius Tècniques“.

A l’edició d’enguany i degut a la situació sanitària tenim algunes novetats:

  • Alguns skills estan composats per un doble esdeveniment que consisteix en un entrenament previ (del 25 de febrer al 26 de març) i la competició posterior.
  • Cada skill està plantejat de manera telemàtica (l’alumnat participa des del centre propi) o presencial (hi ha una única seu on s’han de desplaçar els participants i tutors).
  • La majoria de competicions es transmetran en streaming, ja siguin telemàtiques o presencials.
  • Els skills que tenen entrenament previ es poden plantejar com:
    • Entrenament lliure: l’escola rep material dies abans per entrenar-se segons unes directrius del centre organitzador. Cada escola entrena de forma lliure.
    • Entrenament en dia fixat: tots els participants es convoquen per entrenar simultàniament i en alguns casos com a simulacre de competició. També poden ser eliminatoris en algun cas.

Les competicions nacional i internacional posteriors també han patit un reprogramament:

  • Spainskills: desembre 2021 (pendent de confirmació)
  • Worldskills Shanghai: 12-17 d’octubre de 2022

Catskills són els Campionats d’FP de Catalunya, on el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, organitza i promou competicions de destreses (skills, en anglès) que constitueixen un valuós instrument divulgatiu de la Formació Professional i un mitjà per estimular a estudiants, professorat i empreses, a més d’una plataforma d’intercanvi i un fòrum de debat sobri de l’evolució dels estàndards professionals, la qualitat i la innovació en els diferents sectors productius.

FORMACIÓ FANTÀSTICA. CATSKILLS AL FESTIVAL DE SITGES

Formació Fantàstica
El Festival de Sitges i el Departament d’Educació inicien una col·laboració on es posen de manifest les habilitats de l’alumnat de Formació Professional i Ensenyaments artístics.
El programa Catskills dissenya uns entrenaments per implementar una sèrie de tasques encaixades dins les Activitats Paral·leles del Festival.
El… Llegeix més»

Skill 37 de Jardineria i Paisatgisme

Els passats dies 18 i 19 de febrer va tenir lloc a Sant Boi l’skill de Jardineria i Paisatgisme. La competició es va dur a terme dins el Fòrum organitzat pel Gremi de Jardineria.
10 equips participants van treballar de valent per poder acabar una exigent… Llegeix més»