Difusió_ Concurs de vídeo FP & EOI TOGETHER

  • Comença la 1ª edició d’un concurs obert a tots els alumnes que han participat en el programa FP & EOI TOGETHER durant el cus 2020-21. El Programa “FP & EOI TOGETHER” reforça l’estratègia del Govern per a una educació plurilingüe com a instrument per tal d’ajudar a l’alumnat a esdevenir ciutadans del món, adquirir les capacitats per treballar cooperativament amb joves d’arreu del territori i estar preparats per desenvolupar-se amb èxit en el món laboral. És interès de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial (DGFPIERE) treballar de la mà dels centres educatius de formació professional i règim especial per impulsar iniciatives, compartir experiències i aprenentatges, així com possibilitar la visibilitat dels resultats del projecte. 

    Podeu consultar tota la informació sobre el concurs a la secció del programa d’aquesta mateixa web. Animeu als vostres alumnes a participar-hi.

    El lliurament de premis,  que consisteix en una matrícula gratuïta  en un dels cursos seleccionats organitzats per les EOIs,  serà durant la Jornada de  Cloenda dels programes d’innovació de la DGFPIERE, que aquest any se celebrarà el dilluns 28 de juny.
  • Concurs de vídeo  FP & EOI TOGETHER
  • Web:   Concurs de vídeo | Programa de mobilitat i cooperació europea i internacional (xtec.cat)
  • Objectiu:  Fer visible l’impacte personal i professional de l’ús i coneixement d’una llengua estrangera com a competència clau per fomentar l’ocupabilitat en tots els sectors de la formació professional.  Impulsar la implementació del Programa “FP & EOI TOGETHER” als instituts de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’ Educació de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb les Escoles Oficials d’Idiomes de Catalunya.  Facilitar l’accés a l’aprenentatge de llengües addicionals presents en el context social o vinculades als orígens familiars propis o dels seus companys.
  • Organitzadors: DGFPIERE i   Escoles Oficials d’Idiomes