Vídeo el Futur de la FP

Diversos directors de centre i professionals dels diferents sectors del món professional, com Joan Roca, Mònica Usart o la futbolista Andrea Pereira, ens expliquen què hi ha al darrera de les sigles FP: un futur professional, prometedor i per a tothom.

#IntegraFP

Jornada Futura FP

Us informem del següent esdeveniment:

Curs FP Ocupacional en Instituts públics

Avui ha finalitzat el curs de formació sobre la FP Ocupacional en instituts públics. L’Objectiu era informar què s’ha de conèixer per poder impartir cursos de formació ocupacional. La formadora ha estat Imma Moreno, responsable de la Unitat de Formació Professional del Departament d’Educació.

Durant les… Llegeix més»

El Departament d’Educació se suma a l’aliança entre Netmentora Catalunya i Fundació BCN Formació Professional per recolzar els projectes emprenedors que surten de la FP a través del premi FPconsolida

El Departament d’Educació se suma a l’aliança entre Netmentora Catalunya i Fundació BCN Formació Professional per recolzar els projectes emprenedors que surten de la FP a través del premi FPconsolida.

L’aliança es realitza a través dels projectes d’innovació que integra ImpulsFP, la unitat d’innovació de la  Direcció General… Llegeix més»

Presentació de l’estudi d’inserció laboral ensenyaments professionals 2020

La catorzena edició de  la Presentació Estudi d’Inserció Laboral dels ensenyaments professionals 2020, permet analitzar i conèixer quina és la situació laboral i formativa dels alumnes del curs 2018-2019  nou mesos després d’haver-se graduat en  en programes de formació i inserció, formació professional, ensenyaments esportius, ensenyaments d’arts… Llegeix més»

INSTITUT MONTILIVI: CURS PER A LA OBTENCIÓ DEL CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT D’OPERACIONS AUXILIARS DE MANTENIMENT DE CARROSSERIES DE VEHICLES

FITXA  CURS

⇒Preinscripció al curs

  • Durada del curs: 350 hores
  • Nivell de qualificació professional: 1
  • Requisits d’accés: El curs és subvencionat i cal estar prèviament registrat al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)
  • Dates previstes: del 3 de maig al 30  de juliol

 Mòduls formatius: (fitxa del curs)

Jornades de Programes d’FP

A continuació us convidem a la Jornada de presentació dels diferents programes de la Subdirecció General de Programes i Projectes que tindran lloc els propers 14, 16 i 19 d’abril de 2021 en format virtual.

Adreçada als centres de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial… Llegeix més»