Jornada de Cloenda dels Programes i dels Projectes de Formació Professional. Curs 2020-2021

pasted image 0.png

 El proper 28 de juny se celebrarà la Jornada de Cloenda dels Programes i  Projectes de Formació Professional. Curs 2020-2021 amb un objectiu doble. Oferir l’oportunitat de posar en comú i reflexionar sobre la tasca realitzada al llarg del curs, valorar els objectius assolits i plantejar nous reptes. D’altra banda, compartir coneixements, bones pràctiques i projectes, amb els membres de les diferents xarxes.  

 Totes les xarxes de centres que participen en els programes i projectes de la Sub-direcció General de Programes i Projectes de la Direcció General d’FPIERE del Departament d’Educació realitzen conjuntament aquesta jornada de cloenda, aquest curs, en línia.

En aquest esdeveniment participaran el Director General d’FPiERE, Sr. Àngel Luis Miguel Rodríguez, el sub-director general de programes i projectes Sr. Jose A. Andrés Villena i les Caps de Servei, la Sra. Míriam Milán Gómez del Servei de Programes i Projectes de Foment dels Ensenyaments Professionalitzadors i la Sra. Anabel Rodríguez Membrilla de Servei de Programes de Qualificació i Iniciació Professional.

També comptarem amb la ponència a càrrec de la Sra. Begoña Ibarrola, “Sin emociones no hay aprendizaje”, Llicenciada en Psicologia per la Universidad Complutense de Madrid.

A continuació tots els programes i projectes de la DG es trobaran per sales virtuals en les que compartiran les seves bones pràctiques i reptes de futur.

Us convidem i us animem a participar acompanyant-nos aquest dia, per seguir treballant en una FP cada vegada millor, amb la col·laboració de Dualiza Bankia-CaixaBank.

Les jornades es retransmetran en directe, i per al públic seran en línia, prèvia inscripció.

Pàgina web per accedir al programa i formalitzar la inscripció: http://bitly.ws/dQKx

Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>